Прокуратурата отказа да заведе дело срещу Майк Тайсън за побоя в самолета

Легендата Майк Тайсън няма да понесе никакви последствия за инцидента в самолета на път към Флорида, пише boec.bg. На 20 април „Железния“ преби пасажер в първа класа. В този случай обаче най-младият световен шампион в историята на тежка категория може да бъде приет като жертва. Причината – кадри показаха, че той е тероризиран в продължение на доста дълго време от въпросния мъж Мелвин Таунсенд.

На видеото се вижда как Тайсън си почива на предната седалка, докато пасарежът не спира да му досажда. Той първоначално се снима с него, но след като изпива няколко питиета се разгорещява. В последствие се чуват обидни реплики от въпросния мъж към 55-годишната легенда.

Напрежението се покачва, когато Тайсън е замерен с бутилка с вода. Очаквано, нервите му не издържат и той налага с юмруци пасажера. При кацането на самолета набитият мъж отказва да съдейства на властите. Двамата са разпитани и освободени.

От прокуратурата стигнаха до решение, че няма да повдигат обвинение спрямо Майк Тайсън. Юристът Стивън Уагстоф дори е отсъдил, че неговото бюро има много по-тежки дела, с които да се занимава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.