Пеп Гуардиола отговори на критиките от Патрис Евра

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отговори на критиките, които Патрис Евра отправи към него. Бившият защитник на Манчестър Юнайтед заяви, че испанският специалист не може да тренира играчи с характер и не иска да има лидери в състава.

„Не ми трябват играчи с характер? Е, Патрис, не съм съгласен. Аз не играя сам. Имам нужда от личности и добри играчи, от каквито е изграден Сити, иначе нямаше да сме там, където сме днес.

Имах добри, невероятни играчи в Барселона и Байерн, имам ги и тук. Мога да направя добър списък на играчи с характер, които съм тренирал. Повечето от тях са печелили световни и европейски титли, Шампионска лига, национални първенства.

Патрис, ако беше тук, щях да ти покажа характера на моите играчи, те го имат със сигурност.

Може би Евра е прав. Или може би той говори така, за да си намери работа в Манчестър Юнайтед. Сега има добри шансове“, коментира Гуардиола.

Наскоро Евра определи работата на испанския треньор като майстор на видеоигрите.

“Имам голямо уважение към Гуардиола, но се радвам, че никога не ми е бил треньор, защото той отнема отговорностите на играчите. Говорих с Кларънс Зеедорф, който също споделя впечатлението, че Гуардиола ръководи мачовете все едно, че играе на Playstation”, заяви Евра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.