Още един треньор влезе в конфликт със спортния директор в Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен може и да спечели поредната си титла в Бундеслигата, но всеобщото мнение е, че клубът е много далеч от обичайното си високо ниво, въпреки кадровите промени, които наложи спортният директор – Хасан Салихамиджич. Германският таблоид Bild обаче твърди, че проблемът може би е в самия директор, който се смята, че е в конфликт с втори пореден наставник на „баварците“.

Преди година Салихамиджич влезе в открит спор с Ханзи Флик и това принуди специалиста да напусне „Алианц Арена“, за да поеме работата на селекционер в германския национален отбор. Днес се нагнетява напрежение и с Юлиан Нагелсман, според вестника.

Двамата имат сериозни различия около окомплектоването на състава. Легендата на клуба – Лотар Матеус, също наля масло в огъня, като неколкократно посочи голяма част от новите попълнения за негодни да носят екипа на тима.

Хасан Салихамиджич все по-често е обект на нападки и от трибуните. Синът му дори изпита гнева на феновете в социалните мрежи, тъй като баща му не разполага с профили там и трябваше да опере пешкира вместо него.

Не е изключено през лятото да видим по-драматични промени в Байерн Мюнхен, така че ще следим ситуацията изкъсо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.