Наско Сираков се среща и с тайнствен богаташ в Дубай

Наско Сираков е започнал нова офанзива по изнамирането на нов собственик на Левски, съобщава БЛИЦ. Легендата на българския футбол си давал много добре сметка, че помощта на феновете е огромна, но така клубът няма да може да просъществува години напред. За да се стабилизира изцяло Левски, били нужни доста повече пари.

В тази връзка Сираков планира пътуване до Дубай, където ще се срещне с Васил Божков. За въпросната му визита се заговори още през зимата от Даниел Боримиров.

Визитата на Наско при бизнесмена е ясна, припомня „Тема Спорт“. Сираков се надява Божков да се откаже писмено от милионите, които Левски му дължи. Негови фирми имат да получават 6 милиона лева. Също така негови компании са изкупили дълга за построяването на сектор “А”, който бе набъбнал до 20 милиона лева.

“Факт е, че съм най-големия кредитор на Левски. Никога няма да поискам даденото обратно. И винаги ще помагам с каквото мога”, каза Божков.

Има обаче и друга причина за планирането пътуване на Сираков. На място той ще се срещне с местен богаташ, за да му предложи изкупуването на част от акциите на Левски.

„Подготвя се някаква сделка, в която са замесени Божков, Сираков и въпросният мистериозен арабски милиардер. Какво ще се получи – засега никой не знае. Наско и всички в Левски обаче категорично ще отричат, докато няма яснота. На тях още им пари от случая с Джоузеф Диксън – нали си спомняте. Там уж всичко беше сигурно, а накрая се оказа, че този пич даже и не кара Москвич, както се казва“, добавиха източници на медията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.