Джорджо Киелини готви грандиозна новина след финала за Купата на Италия

Тази вечер от 22:00 часа българско време Интер и Ювентус излизат в пряк спор за Купата на Италия, като в него се очаква да вземе участие легендата на италианския и световния футбол – Джорджо Киелини. Централният бранител на „старата госпожа“ призна по време на пресконференцията преди мача, че обмисля дали да не сложи край на кариерата си.

„Предпочетох да изчакам да финала, за да мога да се концентрирам върху играта и изпълнението на голямата цел. Мислех да се откажа още след Европейското първенство, но размислих. Нека изиграем сега и този мач, пък ще видим“, каза 37-годишният защитник, цитиран от Gazzetta dello Sport.

Киелини има договор с „бианконерите“ до 2023 г., но надали някой ще го спре, ако реши да окачи бутонките след края на настоящата кампания. Той е дал толкова много за Ювентус, че надали някой би си променил мнението за него, каквото и да стане оттук до края на футболното му пътешествие.

Джорджо Киелини има до момента 20 трофея в цветовете на Юве и по всичко личи се е прицелил към №21.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.