Лудогорец прави отчаян опит да напълни стадиона си с идея за награждаването по повод 11-тата поредна титла

Лудогорец официално стана шампион на България за 11-ти пореден път, а церемонията по награждаването ще се състои на 14 май веднага след домакинството на Черно море в шампионата. За целта домакините съобщиха, че ще изградят специална сцена върху самите трибуни на „Хювефарма Арена“.

Временното съоръжение ще бъде издигнато в Сектор „В“, като идеята е феновете на клуба да са максимално близо до момента, в който техните любимци ще получат приза. След това титлата ще бъде представена и пред хората от трибуна „Моци“.

Преди старта на самия мач е предвидено шоу с мажоретки, а на полувремето ще бъдат раздадени годишните награди за младите таланти от академията на разградския клуб. Предвидена е и благотворителна инициатива в подкрепа на Мартин Маринов – бивш състезател от школата, който има нужда от пари за лечение. Дияна Гиргинова пък ще пее на стадиона, за да се опита да събере пари за баща си – Милен, който също има нужда от лечение.

Благотворителните инициативи със сигурност са отличен начин за изграждане на имиджа на Лудогорец, тъй като хора в нужда ще могат да се възползват от внимание на по-широка аудитория в опит да се справят с житейските си изпитания.

Неприятното обаче е, че „орлите“ така и не могат да консолидират по-голяма част от футболната общественост, за да може трибуните на „Лудогорец Арена“ да се пълнят по-често. Дори спечелването на титлата се превърна в незначително събитие, което само доказва нивото, до което е пропаднал родният футбол.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpfcludogorets1945%2Fposts%2F2557649854367349&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”586″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.