ЦСКА за назначението на Попов: Търпяхме, търпяхме, но днес чашата преля!

ЦСКА се изказа неособено ласкаво по адрес на Никола Попов, който по-рано днес бе обявено, че ще ръководи финалната среща за Купата на България срещу Левски. От клуба дори настояват за незабавната смяна на рефера.

„ЦСКА търпя, търпя всички неразбории с организацията и билетите покрай предстоящия финал за Купата на България, но днес чашата преля. Смятаме, че назначаването за главен съдия на Никола Попов залага „бомба“ в очаквания с интерес от милиони привърженици сблъсък. Общоизвестен факт са приятелските отношения на рефера с наставника на съперника Станимир Стоилов“, пише клуба от Борисовата градина в официално съобщение в социалните мрежи.

„Червените“ предвиждат сериозно провокации от Попов на терена, които да доведат и до безредици по трибуните, за което отдавна се твърди, че ще стане под аранжимента на Българския футболен съюз.

За сега от страна на „сините“ няма коментар по темата.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcskasofiaofficial%2Fposts%2F395554982579930&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”518″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.