ЦСКА стартира от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите

ЦСКА със сигурност ще завърши на втора позиция в Еfbet Лига и без значение дали ще спечели, или ще загуби във финала на Купата на България (б.р. – на 15 май срещу Левски), ще стартира европейското си участие от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

“Червените” ще бъдат поставени на първото си стъпало, а почти сигурно и в третия квалификационен кръг на дебютиралия през този сезон международен турнир.

След добрите представяния в последните години и участията в груповата фаза на Лига Европа и Лигата на конференциите коефициентът на ЦСКА вече е 10.5000.

“Червените” започнаха миналогодишния си европоход с 8.00, който също стигна да е поставен в първите две крачки към същинската част на турнира след издънка на унгарския МОЛ Фехервар срещу арменския Арарат (Ереван).

Въпреки че първенствата още не са завършили и не е ясно кои тимове ще отпаднат от първите квалификационни кръгове на Лига Европа и Шампионската лига, е много вероятно през следващия сезон “червените” да са поставени до евентуален плейоф за влизане в групите на турнира, където обаче биха били непоставени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.