Христо Стоичков надъхва футболистите на ЦСКА преди финала за Купата с Левски

Емблемата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков ще надъха футболистите на “червените” преди мача на сезона – неделния финал за Купата на България срещу Левски. Както е известно, кавалерът на “Златната топка”, който живее и работи в САЩ, в момента е у нас, като тази вечер ще бъде специален гост в популярното предаване “Като две капки вода”. В следващите дни той ще посети базата на “армейците” в Панчарево, където ще изгледа тренировка на възпитаниците на Алън Пардю и ще им вдъхне увереност преди дербито.

Той стори това и преди есенния сблъсък срещу Левски, когато “червените” бяха водени от Стойчо Младенов и надиграха вечния съперник с 2:1. Тогава Камата бе обещал, че ще бъде на трибуните на “Васил Левски”, но ангажиментите покрай 100-годишнината на Марица (Пловдив) промениха плановете му. Все още не е ясно дали Стоичков ще подкрепи ЦСКА – София на живо във финала в неделя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.