Фенове на Локо Сф трошили наред във влак

Вандалски прояви на феновете на Локомотив София блокираха бързия влак от Варна за София на гарата в Своге, съобщава SPORTLIVE.BG. Агитката на “железничарите”, която пътува до Враца за гостуването на Ботев, е потрошила влака на прибиране към столицата в неделя.

Заради агресивното поведение на феновете полицията е спряла влака на гарата в Своге, като двама униформени са се опитали безуспешно да се справят с буйните запалянковци.

Егитката се е качила на гарата в Мездра и до Своге са трошили във влака и са вдигали скандали с пътниците. Влакът е бил пълен, а агитката се е настанила в първа класа в коридора и е трошила всичко наред, съобщават още от медията.

След близо половин час в застой влакът е продължил в посока София, но феновете на Локомотив са останали в него. На централна гара в София е имало засилено полицейско присъствие. Не се споменава за арестувани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.