Ето къде избра Левски да се готви за новия сезон

Левски ще се готви за новия сезон в Самоков, научи Gong.bg. „Сините” ще отседнат в Боровец, но ще тренират на два терена в планинския град.

Вариант пред Левски беше Правец, но хотелът в града е в ремонт, поради което тази локация отпадна от плановете на треньора Станимир Стоилов.

Този път Мъри избра „българското”. През зимата „сините” направиха ползотворен лагер в Турция. Практиката при Стоилов от предишния му престой беше такава, че от Левски винаги полагаха грижи за терените, когато отборът се готвеше у нас. Предполага се, че и сега ще е така.

По програма последният официален мач на Левски в първенството ще е на 22 май. Тогава тимът приема Лудогорец от 20:30 часа. Ако обаче тимът играе бараж за Лигата на конференциите, то сблъсъкът за Европа ще бъде на 27 или на 29 май – срещу седмия в класирането на „Георги Аспарухов“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.