Агентът на най-конвертируемия футболист на ЦСКА пристигна в София

Агентът на най-конвертируемия футболист на ЦСКА Жорди Кайседо пристигна в София, пише “Мач Телеграф”. Ернан Банато е кацнал в столицата през уикенда и ще остане у нас поне до следващата неделя, когато е финалът за Купата на България.

Основната причината за визитата на мениджъра, който живее в Маями, е бъдещето на еквадорския национал в ЦСКА. За целта той ще има разговори с ръководството на “червените”. Банато и неговата фирма CRD имаха важна роля при преминаването на тарана в ЦСКА през февруари 2021 г. като свободен агент. Договорът на Кайседо с тима от “Армията” е до 2025 г., но към него има голям интерес от английски, испански и турски клубове.

Очаква се да бъде решено и бъдещето на вратаря Густаво Бусато, който също е клиент на Ернан Банато от миналото лято. Контрактът на бразилския страж с ЦСКА изтича това лято. От “Армията” вече подсказаха, че той може да бъде подновен, но при занижени финансови параметри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.