Треньорът на Арда: Вече не знам колко гола трябва да вкараме, за да победим

Старши треньорът на Арда Стамен Белчев нямаше как да бъде доволен след домакинското равенство от 4:4 срещу Локомотив Пловдив. Кърджалийци имаха аванс от три гола в 76-ата минута, а в края можеха дори да изпуснат победата.

„Обърка се, че след 4:1 си повярвахме, че мачът е свършил и безобразните действия във фаза защита. За съжаление вече не знам колко гола трябва да вкараме, за да победим. Проблем на целия отбор е това. По най-лесния начин противникът завзема пространствата, не можем да задържим топката, опитни футболисти бъркат, за мен е необяснимо“.

„Всеки мач е важен. Всяка победа е важна. Доста време нямаме победа, това се отразява. Няма как да няма напрежение. Не играем за класиране, но трябва да играем за нашето достойнство“.

„Искам да видя отбор, който като излезе на терена да знае какво прави. Да излезе един уверен отбор, който да се наслаждава на футбола“, заяви Белчев след двубоя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.