Спортният министър с важно уточнение за базата на ЦСКА в Панчарево

Министърът Василев разясни, че базата на ЦСКА няма да бъде част от споразумението за стадион “Българска армия”. Той разкри и че червените планират построяването на тренировъчен камп.

“Ние като министерство за първи път започнахме работа по променянето на статута на земите в Панчарево. Към момента те са регистрирани като ниви. Във връзка с инвестиционни намерения на ЦСКА там ние вече имаме готовност да променим статута на тези 30-годишни ниви и те да отговарят на действителното предназначение на земята. Доколкото знам, ще има камп в Панчарево, в който ще инвестират от клуба.

Трябва да е ясно, че тренировъчната база е изключена от споразумението за стадиона. По отношение на Панчарево в най-скоро време ЦСКА ще предостави нов инвестиционен план, който ще позволи на тази база да стане много качествена за подготовка на деца и юноши”, сподели Василев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.