Редица играчи на ЦСКА 1948 гледат към изхода

Редица играчи на ЦСКА 1948 гледат към изхода. Почти сигурно след края на сезона от тима си тръгват вратарят Иван Караджов, защитникът Деян Лозев и халфът Емил Мартинов, чийто договори изтичат, и ще напуснат като свободни агенти. С неясна съдба е и Галин Иванов, като неговият контракт също е до лятото. Караджов, Лозев и Мартинов дойдоха от Арда с треньора Николай Киров-Белия.

Първите двама бяха използвани често и в дублиращия състав във Втора лига. Специалистът обаче също може да напусне, ако не спечели седмото място и квота за Лигата на конференциите. Още трима от играчите също могат да си тръгнат, и то за втори път – това са Васил Шопов, Венцислав Василев и Сашо Александров.

Клубът вече работи по селекцията, като има подписани предварителни контракти с четирима – Октавио от Локо София, Давид Кики от Арда, Стефан Цонков от Монтана и Архан Исуф от Спартак Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.