Полицията на Острова издирва въоръжен и опасен бивш ММА шампион

Бившият ММА шампион в тежка категория Дарън Таулър се смята за въоръжен и опасен за местните жители във Великобритания. В момента полицията го издирва, за да го арестуват, пише mma.bg.

Таулър спечели титлата на UCMMA в тежка категория през 2012 година с нокаут в първия рунд над Деймън Лейк. Той продължи да има кратки престой в UWC и BAMMA, като последно се състезава през 2017 година.

Дарън претърпя голямо падение, откакто последно се би в ММА. През 2016 г. той беше признат за виновен за притежание на кокаин, заедно с 2000 хапчета екстази и около 2300 британски лири в брой. Таулър беше освободен по-късно същата година.

Полицията в Дърам активно издирва Таулър, след като не се яви в съда на 22 март. Той беше признат за виновен по няколко обвинения в заговор за доставка на наркотици. Служителите призовават местните жители да стоят далеч от Таулър, ако го видят, и незабавно да се обадят в полицията.

Сегашното местонахождение на Таулър остава неизвестно. 40-годишния боец има 10 победи и 8 загуби в кариерата си. Той печели 10-те си победи с нокаут и 7 пъти пада с приключване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.