Килиан Мбапе бил готов да остане в ПСЖ, но искал да види някаква промяна

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе все още планира да напуска клуба след края на сезона, когато договорът му изтича. Това твърди бившият футболист на „принцовете” Жером Ротен, който в момента работи като журналист.

Той определи като неверни информациите, че нападателят се е съгласил да подпише двугодишен договор с френския първенец. Ротен добавя, че Мбапе би останал в ПСЖ, но само и единствено ако види промяна в клуба.

„Парите не са най-важното за Мбапе. Той иска да получи от ПСЖ предложение, което е свързано със солиден спортен проект, финансите не са на първо място за него. Иска да види някаква промяна и очаква това да се случи, но то така и не става. Планът му е да напусне, ако нищо не се промени в отбора”, обяви Ротен.

„Феновете трябва да знаят, че ПСЖ значи много за Килиан. Той има силна връзка с клуба, но информацията, че е подписал нов договор са неверни”, добави той.

Ситуацията около Мбапе се следи от Реал Мадрид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.