Илиан Илиев: Боли от такава загуба, заслужавахме повече

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован от загубата с 0:1 от Левски. Специалистът е на мнение, че “моряците” са заслужавали поне точка.

“Боли от такава загуба, но мисля, че мачът бе равностоен. Равният може би щеше да е реалният резултат. Втори двубой допускаме да ни отнемат точки от ситуации, в които трябва да бъдем концентрирани. Създадохме достатъчно ситуации да отбележим, но не съумяхме. Съжалявам за усилията на футболистите. Успяхме да неутрализираме Левски в голяма част от мача. Заслужавахме малко повече в този мач, но една липса на концентрация ни костваше загубата. След мача с Ботев беше малко трудно да съберем играчите, но имаме опитни играчи и трябва да се справим. В някои ситуации може да падне гарда, като губиш така точки. Нашата работа е да търсим футболисти за заместници на напускащите. Дробаров и Пабло Гарсия са с изтичащи договори. Трябва да се изтъкват футболните неща, а не да се натъртва на омразата”, каза Илиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.