Гуардиола: Може би не съм достатъчно добър да спечеля Шампионската лига

Пеп Гуардиола няма отговор дали Манчестър Сити може някога да спечели Шампионската лига. “Гражданите” отпаднаха от турнира, след като загубиха от Реал Мадрид с общ резултат 5:6.

“Не знам дали Сити може да триумхира в Шампионската лига. Нямам отговор на този въпрос. Понякога ми задават въпроси, на които аз нямам отговор. Футболът е невероятно непредсказуем. Видяхме го. Може и да греша, но имам усещането, че хората от Абу Даби купиха този клуб и инвестираха толкова много пари в инфраструктура и играчи не само с цел да се спечели Шампионската лига. Те правеха това, за да може клубът да печели всеки турнир.

Аз може би не съм достатъчно добър, за да помогна на отбора да постигне това в Шампионската лига. Никой не знае какво щеше да се случи, ако имаше други играчи или треньор.

Достигането до късните етапи на всички турнири е чест за нас. Знам, че някои хора не оценяват това, което прави клубът. Може и да не е достатъчно, но за мен да бъда отново на полуфиналите на Шампионската лига, е постижение. Бяхме близо, но не достатъчно, защото отборът, който го заслужава, отива на финал. И това е Реал Мадрид”, каза пред “Манчестър Ивнинг Нюз” Гуардиола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.