Алън Пардю е изумил шефовете в ЦСКА с това решение

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю е изумил шефовете си, след като им обявил любопитно свое решение, съобщава БЛИЦ. Той категорично отказал да получи каквато и да е премия, ако отборът спечели Купата на България.

Отделно англичанинът обявил, че не иска увеличение на заплатата си и през първата половина на следващия сезон. Едва ако тимът покаже добри резултати наесен, можело да се коментира финансовото му възнаграждение, но чак от 1 януари 2023 година нататък.

Пардю твърдял, че няма заслуга за класирането на ЦСКА на финала. Нямало да има кой знае каква такава и при евентуален успех следващата неделя, 15 май, срещу Левски на националния стадион.

БЛИЦ вече писа, че заплатата на Пардю в ЦСКА е 15 000 евро на месец. Това са жълти стотинки в сравнение със стотиците хиляди паундове, които той е получавал като мениджър на няколко отбора в Англия.

Поне до края на календарната година, ако продължава да е начело на отбора, Алън не искал и да чува за увеличение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.