Смъртта на Мино Райола остави някои въпроси “във въздуха”

Смъртта на Мино Райола, един от най-големите мениджъри в световния футбол, остави някои въпроси „във въздуха“, особено за предстоящото трансферно футболно лято. Например, какво ще се случи с бъдещето на Ерлинг Халанд и Пол Погба, след като и двамата бяха представлявани от него.

Испанският вестник Marca обясни, че бизнесът на Райола ще продължи да функционира, след като италианецът се е погрижил за това предварително.

На 54-годишна възраст мениджърът почина след кратко белодробно заболяване.

Трима души ще продължат да координират процесите в агенцията на агента. Рафаел Пимиента е адвокат и партньор на Райола от 20 години, а Хосе Фортес също е с главна роля при набирането на играч. Третият е братовчед на Райола от Италия – Виченцо.

Освен това Marca също така изтъква, че двете футболни звезди – Ибрахимович и Погба, са готови да продължат работа в мениджърската агенция вследствие на близостта си с Райола. По отношение на Халанд няма сигурност, въпреки че норвежецът се сбогува с вече бившия си агент през уикенда по емоционален начин.

Припомняме, че богатството на Райола във Forbes бе оценено на приблизително 80 милиона евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.