Левски ще има повече фенове от ЦСКА на финала за Купата на България

Левски ще има повече фенове от ЦСКА на финала за Купата на България. Битката за трофея е на 15 май, неделя, от 17:00 часа на националния стадион.

Както е известно, феновете на “армейците” ще бъдат настанени в секторите “А” и “Г”. За тях бяха отредени 16 910 бройки. Левскарите обаче ще са доста повече (18 090). Причината се крие в по-големия капацитет на сектор “В” от този на сектор “А”, посочва “Тема спорт”.

Именно и заради това от Професионалната футболна лига, която е организатор на двубоя, не съобщиха точната бройка на талоните за трибуните, където ще бъдат настанени привържениците на сините. На “Васил Левски” ще има около 35 хиляди души. Това е максималният допустим капацитет за този двубой заради буферните зони.

Билетите за сблъсъка, който е чакан с огромен интерес, бяха разграбени само за няколко часа. По-активни бяха феновете на сините, които дори успяха да купят талони за сектор “А”, който е отреден за привърженици на съперника. В момента се продават само единични бройки за централната трибуна на касите на “Българска армия”, като част от тях са за притежатели на абонаментни карти на “червените”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.