Левски официално се връща към корените си

Днес официално беше основано сдружението „Левски на левскарите”. Датата 4 май не е избрана случайно, това е рождението на легендата Георги Аспарухов.

На 24 май, когато е рожденият ден на клуба, мажоритарният собственик Наско Сираков ще обяви повече подробности около идеята и ще призове „синята” общност да се включи към „Левски на левскарите”, като по този начин Левски ще се завърне към корените си.

На основаването на сдружението днес присъстваха представители на над 60 фен клуба от цялата страна. Беше избран Управителен съвет от 7 човека, а за председател Димитър Костадинов. Има и контролен съвет, като в него влизат трима души – Момчил Лазаров, Петър Ганев и Борис Касабов, съобщава Gong.bg.

На срещата присъстваха Наско Сираков, Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, които са съоснователи на „Левски на левскарите”.

През последните месеци те и идеолозите на сдружението посетиха редица градове, за да запознаят феновете на Левски с намеренията си и да отговорят на въпросите им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.