ЦСКА анулира онлайн билетите за „Вечното дерби“

ЦСКА взе крути мерки за справяне с казуса около билетите за финала в Купата на България срещу Левски, като обяви днес, че ще анулира всички пропуски за Сектор „А“, които са били закупени онлайн.

Ръководството на клуба създаде организация за презаверяване в дните и часовете преди „Вечното дерби“, за да гарантира, че сред зрителите няма да има провокатори от страна на съперника.

На 14 май между 10:00-19:00 часа и на 15 май между 10:00-14:00 часа касите на стадион „Българска армия“ ще заверяват въпросните билети.

Проверка от „червения“ клуб е установила, че става въпрос за 2025 пропуска, които ще трябва да преминат през проверка или в противен случай притежателите им няма да бъдат допуснати до трибуните на националния стадион „Васил Левски“.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcskasofiaofficial%2Fposts%2F391094409692654&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”590″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.