БФС отново пожали Левски, но стовари пълния си гняв над Ботев Пловдив

Дисциплинарната комисия към БФС за пореден път реши да пожали Левски за поведението на част от ултрасите, симпатизиращи на клуба, като в същото време стовари пълния си гняв върху ръководството на Ботев Пловдив за ексцесиите от страна на „жълто-черните“ фанатични запалянковци.

Двете агитки сътвориха поредната свинщина по родните стадиони, като решиха да се замерят със сигнални ракети и бомбички, а в баталните сцени пострада един полицай, който трябваше да бъде откаран в болница.

От Дисципа по някаква причина решиха, че агитката на „канарчетата“ трябва да понесе по-сериозно наказание от тази на „сините“. Пловдивският тим ще бъде лишен от домакинска публика за мача срещу Лудогорец на 6 май заедно с финансова глоба в размер на 9 300 лв., докато от Левски ще трябва да заплатят само 5 300 лв.

Припомняме, че на 3 април фенка на Пирин Благоевград бе ударена със сигнална ракета, изстреляна от Сектор „Б“. В последствие стана ясно, че тя е получила сериозни изгаряния, а от БФС глобиха Левски само с 4 000 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.