Удивително: Левски изкупи билетите за финала с ЦСКА!

Управителят на фен магазина на Левски – Пламен Петров, заяви, че “сините” привърженици са изкупили билетите за секторите Б и В за финала на Купата на България.

От сутринта имаше сериозна опашка пред касите на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов”, а голяма част от хората не успяха да закупят билети.

“Билетите свършиха за по-малко от 10 минути. Има огромни опашки и много разочаровани хора. Организацията си я водят от Купата на България, нямаме общо. Направихме всичко възможно поне да запазим билети за хората с абонаментни карти – те са около 3000 хиляди. Всички други билети в свободна продажба са изчерпани. Картодържателите могат да са спокойни, че до петък им се пазят билети, а след това ще се пуснат за останалите”, заяви Пламен Петров пред пред Gong.bg.

“Никога не съм виждал такова нещо. Буквално за 4-5 минути. Свързахме се с хората от Ивентим, казаха, че е истина, няма провокация. Ще се радваме на пълен стадион, като гледам”, завърши Петров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.