Футболна Англия беше потресена от черна вест след мистериозна смърт в ресторант

Футболна Англия беше потресена от черна вест. 45-годишният бивш нападател на рeдица английски клубове Нийл Кембъл е починал, докато вечеря в ресторант.

Инцидентът става около 19 часа, когато му прилошало и веднага била повикана линейка. Посетителите в заведението в близкото до Мидълзбро градче Ярм били евакуирани, докато екип на спешната помощ се опитва да спаси живота на Кембъл.

Въпреки усилията на парамедиците обаче, роденият в Мидълзбро бивш футболист починал малко по-късно. Причината за внезапната смърт на Нийл Кембъл към момента не се съобщава.

Той е бивш нападател на Йорк Сити, Скарбъро, Саутенд, Донкастър, Бароу и др. Описван е като “брилянтен съотборник” със “страхотно чувство за хумор”.

“Шокиран съм, много тъжно. Още не мога да повярвам на случилото се. Едва 45-годишен… Той беше страхотно момче в съблекалнята. Разбираше се с всички и мислите ми са със семейството му в момента”, коментира бившият му съотборник и настоящ мениджър на Саутенд Кевин Махер.

Нийл Кембъл е баща на две деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.