Затягат пропускателния режим на „Герена“?

Стадион „Георги Аспарухов“ за пореден път стана арена на хулигански прояви по време на мача срещу Ботев Пловдив през изминалия уикенд. Това изглежда е напът да накара ръководството на Левски да затегне пропускателния режим, според вестник „24 часа“, цитиран от Gong.

Прекалено често екзалтираните фенове на „сините“ започнаха да струват скъпо на и без друго затъналия в дългове отбор. Наложи се дори през изминалите месеци да се организира кампания за събиране на средства, от която влязоха няколко милиона в хазната на тима.

Проблемът обаче в нашите очи е, че ръководителите в българския футбол гледат само от финансовата страна на нещата, вместо да се предприемат крути мерки, с които анархистите да останат извън футболните стадиони. В момента седмица след седмица виждаме едни и същи лица, които палят факли, хвърлят бомбички, стрелят със сигнални ракети към останалите зрители, а в резултат само виждаме от БФС да налагат глоби, които дори не е ясно как и кога се заплащат от клубовете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.