Простреляха съдия на полувремето на футболен мач

Футболният съдия Оскар Антонио Перез се бори за живота си, след като бе прострелян в гърба на полувремето на футболен мач в Аржентина, пише El Tucumano, цитиран от dsport.

Той си почива край игрището на една от местните срещи от аматьорската лига, когато при него идва екзалтиран фен и започват разгорещен спор. В един момент обаче човекът от публиката вади пистолет и стреля в гърба на Перез.

Пострадалият се слави, като един от най-авторитетните съдии в региона, където е станало нападението, но това не му е спестило кошмара, през който сега трябва да премине.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”es” dir=”ltr”>Le pegaron dos tiros a un árbitro en las cañas. <br><br>El campeonato de fútbol amateur más tranquilo de Tucumán: <a href=”https://t.co/dcAgjnGyW4″>pic.twitter.com/dcAgjnGyW4</a></p>&mdash; Pab🇦🇹 (@Pabhh41) <a href=”https://twitter.com/Pabhh41/status/1520481702019170304?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 30, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.