Пирин официално се спаси от изпадане

Ботев Враца и Пирин Благоевград завършиха 0:1, като така гостите официално се спасиха от изпадане три кръга преди края на шампионата в Първа Лига.

Станислав Манолев вкара единственото попадение в срещата още в средата на първата част, а след това мача се превърна в труден за гледане от неутралните зрители.

Играчите и на двата тима рядко поглеждаха към противниковата врата, като основно кълбото се чистеше в страни. Общо 52 тъча бяха изпълнени заедно с 20 свободни удара, което само идва, за да ни покаже, че гледахме повече статични положения, отколкото футбол.

„Врачани“ междувременно остават на предпоследната позиция преди мача на Царско село срещу Локомотив Пловдив, а по всичко личи битката за оцеляване ще е жестока до последния кръг.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOfkPirinEoodBlagoevgrad%2Fposts%2F2021303061374673&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”735″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.