Лотар Матеус попиля ръководството на Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен изпрати десетия си пореден шампионски сезон, но усещането в Германия е, че по-скоро конкурентите остават прекалено далеч, за да се възползват от неубедителните игри на тима. Лотар Матеус междувременно разкритикува трансферната политика на „баварците“ с коментар пред Sky Sports.

„В момента в Байерн изобщо нямат представа какво правят с трансферите. Купуват се футболисти с високи заплати, а в същото време възнаграждението на по-заслужилите хора в отбора остават същите, въпреки че са написали историята на клуба през последните години. За тях все парите не стигат“, каза легендата на тима.

Той обвини за това Оливер Кан и Хасан Салихамиджич, които в момента дърпат конците в състава на Юлиан Нагелсман.

„Преди време Ули Хьонес казваше, че всеки млад германски национал трябва да мине през Байерн Мюнхен и това за дълго време си беше като закон. Днес обаче хора като Нико Шлотербек от Фрайбург предпочита да играе за Борусия Дортмунд, вместо да дойде в Байерн, където и без друго има нужда от нов централен бранител“, каза още Матеус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.