Гришо отново мачка, но този път в Мадрид

Григор Димитров стартира с победа участието си на „Мастърс“ турнира в Мадрид, отстранявайки американеца Максим Креси с 6:2, 7:6(7).

Българинът нямаше никакви проблеми в първия сет, като успя да стигне до два поредни пробива за 3:2 и 5:2. Той затвори на 0 три от своите подавания, което направи първата част едва 32 минути.

Във втория сет Креси се събуди и дори започна ударно. Той проби за 0:2 и дори в един момент се добра до 1:4. Там някъде Гришо обаче се върна към обичайното ниво и върна пробива, за да вкара в последствие мача в тайбрек.

Хасковлията допусна мини-пробив за 2:4, но оттам насетне имаше само един играч на корта и това бе Григор Димитров.

В следващия кръг в турнира от сериите ATP 1000 българинът ще мери сили със световния №15 – Данило Шварцман, който по-рано се справи с Беноа Пер с 6:2, 6:7(7), 6:1.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”de” dir=”ltr”>Jedi Diego 😉 <a href=”https://twitter.com/dieschwartzman?ref_src=twsrc%5Etfw”>@dieschwartzman</a> | <a href=”https://twitter.com/MutuaMadridOpen?ref_src=twsrc%5Etfw”>@MutuaMadridOpen</a> | <a href=”https://twitter.com/hashtag/MMOPEN?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#MMOPEN</a> <a href=”https://t.co/GTpyF5f97g”>pic.twitter.com/GTpyF5f97g</a></p>&mdash; ATP Tour (@atptour) <a href=”https://twitter.com/atptour/status/1521177544996712448?ref_src=twsrc%5Etfw”>May 2, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.