Паро Никодимов: ЦСКА излезе със свалени гащи в Разград

Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов, даде просторен анализ пред „Тема Спорт“ на случилото се в Разград в началото на уикенда, когато Лудогорец унижи „армейците“ с цели 5 гола разлика. Ето и част от думите на Паро пред вестника:

„Ако случаен минувач бе попаднал на стадиона в Разград в събота вечер, щеше да помисли, че шампионът на България обиграва част от резервите си в лежерна контрола срещу посредствен аматьорски отбор от някое село в региона. Такова бе поведението на двата тима, които иначе са съседи на първото и второто място в класирането.

Недопустимо е да излезеш със смъкнати гащи в Разград. Сигурен съм, че Алън Пардю е качествен специалист за Англия. Но на Острова имат друго мислене. Там правенето на футбол изглежда по един начин, а тук по съвсем друг. В предишните си тимове той е имал възможността да наблюдава готови футболисти, които да му привличат и да работи с тях. Тук няма такова нещо. Играчите идват неподготвени и ти си длъжен да ги развиеш и тактически, и физически, и технически. Докато ги подготвиш обаче половината сезон е минал, Лудогорец вече се е откъснал с много точки, а ти най-вероятно си заменен. За съжаление реалностите са такива. Няма никаква основа в ЦСКА и резултатът в Разград, макар и много болезнен, не е толкова изненадващ…“, написа Никодимов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.