Липсата на лидери в Юнайтед кара Тен Хаг да гледа към капитана на средняк от Висшата лига

Манчестър Юнайтед изпадна в може би най-необичайната ситуация от създаването на Висшата лига насам, а именно в липсата на лидери на терена. Британският таблоид The Sun смята, че новият мениджър – Ерик тен Хаг, иска да привлече капитана на средняка от местния шампионат – Саутхамптън. Става дума за Джеймс Уард-Прауз.

Централният полузащитник е продукт на школата на „светците“ още от 2003 г. насам, но усърдният труд и мотивация го превърнаха в истински лидер. Той дори си спечели и няколко повиквателни за националния отбор на Англия.

Хари Магуайър в момента носи лентата на „Олд Трафорд“, но с една от последните си изказвания затвърди окончателно мнението, че тази роля никак не му отива. Той изтъкна в едно интервю за Sky Sports, че „няма как да е в слаба форма, щом двама поредни мениджъри залагат на него“, докато интернет прелива с негови комични изпълнения, които не само опровергават думите му, но и струват точки на клуба.

Уард-Прауз има договор до 2026 г. със Саутхамптън, така че „червените дяволи“ ще трябва да сложат на масата поне €30-40 млн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.