Левски бие на терена, а феновете пратиха поредния полицай в болница

Левски триумфира с 2:0 над Ботев Пловдив, за да остане в борбата за третото място в шампионата, но феновете на домакините се постараха да опорочат поредния двубой в българското първенство.

В началото на мача агитките на двата отбора започнаха да се обстрелват с ракети и бомбички, а на почивката екзалтирани „сини“ запалянковци опитаха да щурмуват сектора на гостите, като влязоха в пряк сблъсък с полицията. В резултат един от униформените бе ранен и се наложи да бъде изнесен на носилка.

Що се отнася до футбола, Филип Кръстев вкара от дузпа, за да открие резултата, а Ноа Сонко-Сундберг вкара един от кандидатите за гол на сезона. Мощен изстрел от около 25 метра той удари горната греда, кълбото рикошира в земята и след това изпъна горната част на мрежата.

Левски вече е само на 3 точки от Ботев в подреждането, като по всичко личи, че борбата за тройката ще се води до последно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.