Феновете на Левски обвиниха Румен Радев за драмите около финала за Купата срещу ЦСКА

Финалът за Купата на България по футбол стана повод за редица полемики, но най-изненадващата сред тях е по адрес на президента на страната – Румен Радев. Той бе посочен за виновник в казуса от Националния клуб на привържениците на Левски София.

„Явно, вдъхновен от „специалната военна операция“, г-н Радев си спомня с тъга за времената, в които мустакатата фуражка Гиви Орджоникидзе (Военния, военноморския и военновъздушния аташе при посолството на СССР в София) връчваше Купата на Съветската Армия. Само че това е Купата на България и е за българските привърженици, а не за един фен. Въпреки това, въпросният фен, измежду тежкия график на екскурзията си в Мадрид, очевидно намира време да докаже, че не мисли като нас“, написаха от НКП в социалните мрежи.

„Вечното дерби“ бе преместено за 15 май от 17:00 часа, след като ден по-рано от БФС обявиха, че срещата ще е на 11 май от 19:00 часа. Като причина за промяната е посоча препоръката от СДВР в следствие на организирани протести в столицата по същото време.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNKPLevski%2Fposts%2F4880126342056168&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”751″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.