„Блондинката бомбардировач“: Дайте телефона ми на Джони Деп

Сагата около личния живот на Джони Деп и Амбър Хърд без съмнение е водещата тема в света на шоубизнеса в изминалия месец. Тя се разрасна до такава степен, че дори световният шампион по бокс – Ебани Бриджис, се включи в шегите и закачките.

„Някой да каже на Джони Деп, че аз ще се отнасям добре с него. Дайте му телефона ми“, написа в комбинация със снимка и текст „Блондинката бомбардировач“ в Twitter.

Очевидно закачката тук е, че в съда вече стана ясно, че Хърд е упражнявала насилие над бившия си вече съпруг, въпреки първоначалните обвинения от нейна страна, че той е насилникът.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Get him on the phone 😂😍 <a href=”https://t.co/hc7SG0btqw”>pic.twitter.com/hc7SG0btqw</a></p>&mdash; Blonde Bomber 🥊💁🏼‍♀️ (@EbanieBridges) <a href=”https://twitter.com/EbanieBridges/status/1520050448094629888?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 29, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.