Сагата около продажбата на Челси е към края си: Клубът ще има нов собственик още в понеделник!

Сагата около продажбата на Челси е към края си, твърди американският журналист Бен Джейкъбс. Според него клубът ще има нов собственик още в понеделник (2 май). Тогава от американската банка „Рейн Груп“, която отговаря за селектирането на кандидат-купувачите, ще вземе решение за това кой е най-подходящ да наследи Роман Абрамович начело на “сините” от Лондон.

„Рейн Груп“ е уверен, че ще избере предпочитания кандидат за Челси най-късно до понеделник. Тази седмица имаше последни срещи в Лондон, но и трите групи твърдят, че не е имало официални изяви или нещо официално структурирано като допълнителен етап“, написа Джейкъбс в “Twitter”.

Както е известно, търсенето на собственик на клуба от “Стамфорд Бридж” започна спешно, след като Челси понесе редица финансови ограничения. Всички те бяха свързани със санкциите, наложени на Роман Абрамович, след като Русия започна война срещу Украйна, а богаташът е част от приближеното обкръжение на Владимир Путин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.