Моуриньо: Всеки фен на Рома е приел равенството с Лестър като добър резултат

Представянето на Лестър в първия полуфинален мач срещу Рома е дало повод за оптимизъм преди реванша след седмица, въпреки равенството, смята мениджърът на отбора Брендън Роджърс.

Той смята, че тимът му е показал “кураж” срещу опитния отбор на Жозе Моуриньо. “Движението ни по време на мача беше наистина добро и ние стигахме лесно до вратата им”, каза Роджърс на репортерите след мача.

“Изоставахме в резултата, но реакцията на отбора бе много добра. Представянето ни дава голяма увереност за втория мач”, каза още мениджърът.

Моуриньо пък сподели, че Рома е предал много лесно топката след почивката и тимът не е използвал някои възможности на контраатака.

“Когато започнахме да губим лесно топката и падна интензивността в играта ни, мачът стана труден за нас”, каза португалецът пред сайта на Рома.

“Но съм сигурен, че всеки фен на Рома е приел резултата като добър, защото всичко ще се реши във втория мач на “Олимпико”, добави Моуриньо.

“Не се усмихвам, защото знам и, че с 70 000 фенове зад нас ще бъде труден мач”, завърши той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.