Мъри се притеснява, че концентрацията на тима му ще е компрометирана срещу Ботев

Левски излиза в пореден мач от шампионата този уикенд срещу Ботев Пловдив цели 8 дни след реванша за Купата на България срещу Лудогорец. Именно това притеснява най-много старши-треньора на „сините“ – Станимир Стоилов.

„За мен не е добре да има дълги пауза. Наложи се вместо да тренираме да почиваме повече, но дано сме заредели емоционално батериите. Надявам се да сме на линия за първенството след голямата емоция след победата над Лудогорец за Купата на България. Имам сериозни притеснения, че се коментира изцяло финала, за стадиона, за дати. Той трябва да бъде забравен, докато свърши и последния мач от първенството. Защото може да се понижи качеството в представянето ни и да загубим мястото в евротурнирите. Изправяме се срещу традиционно труден противник. Неслучайно е на това място. Играят комбинативен и хубав футбол. Трябва да подобрим играта си и да не сваляме облика си. Притеснявам се да не свалим агресията и качеството си в представянето“, каза Мъри на днешната пресконференция, цитиран от „Тема Спорт“.

Целта пред клуба му е да финишира на трето място в таблицата, където в момента се намират именно „канарчетата“. Това прави победата задължителна с оглед изоставането с 6 точки.

Междувременно финалът за Купата срещу ЦСКА е насрочен на 11 май, но преди това „сините“ ще гостуват в Бургас на Черно море.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.