Ибрахимович по спешност в болницата при Мино Райола

Златан Ибрахимович е посетил агента си Мино Райола в болницата “Сан Рафаеле” в Милано по-рано днес. В последните часове се появиха противоречиви новини, свързани със здравето на суперагента. Първо излезе информация, че той е починал, която обаче бързо бе опровергана от семейството му и от доктора, който го лекува, както и от самия Райола, който написа пост по този повод в Туитър.

Разтревожен от новините, свързани с Райола, Ибрахимович е побързал лично да се осведоми какво е състоянието му. Той е посетил болницата, където агентът е настанен за лечение, и е успял да се срещне с него.

Междувременно спекулациите, свързани със здравето на Райола продължават. Според някои твърдения състоянието му е изключително тежко и е напълно възможно той наистина да почине в близките дни. Очевидно проблемът, от който агентът страда, е сериозен, тъй като той вече четвърти месец е на болнично лечение и няма особено подобрение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.