Европейски шампион се завърна в националния отбор на България

Европейският шампион по вдигане на тежести от Батуми 2019 и бронзов медалист от световното първенство в Патая през същата година Божидар Андреев отново е част от националния отбор на България.

Сливналията, който на олимпийските игри в Токио през миналата година завърши пети в категория до 73 кг, от десетина дни тренира с представителния ни тим, пише „Мач Телеграф“.

Както е известно, в края на 2021 г. Андреев шокиращо обяви край на кариерата си заради липса на мотивация и не участва на световното първенство в Ташкент.

Преди няколко месеца той още по-изненадващо промени решението и поднови тренировки. Треньорът на националния отбор Иван Иванов обаче му постави условия, за да го върне в тима.

Андреев не успя да постигне желания двубой на републиканското първенство, а след това и в шампионата на Германия. Сега обаче той вече е изпълнил изискванията и влиза във форма за предстоящото след месец европейско първенство в Албания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.