Звезда на френския футбол призна стряскащи неща от своето детство

Патрис Евра се открои в Монако за европейския футбол, след което направи изключително силна кариера за Манчестър Юнайтед. Вече отказал се от футбола, известният с доброто си настроение футболист направи няколко разкрития за личния си живот преди да се насочи към играта.

„Правех три неща преди да заиграя футбол – продавах наркотици, просех пари на улицата и работех в магазин за телевизори. Едно от тях не е вярно – не продавах телевизори. Другите две са верни. Бях на 13 години“, призна той в предаването на BBC Freeze the Fear.

40-годишният бивш ляв бек е роден в Сенегал, но е израснал в Белгия и Франция и именно в последната страна прекарва един от най-лошите етапи в своя живот. „В полунощ една известна верига за бързо хранене хвърляше в боклука старите хамбургери и ние ходихме да ги взимаме и да ядем. Когато баща ми напусна къщата, беше хаос“, продължи с признанията французинът.

„Да бъда сексуално малтретиран на 13-годишна възраст… Това оказа огромно влияние в живота ми. Просто се срамуваш от себе си. Когато не вярваш на авторитета, който беше моят директор в училище, просто не вярваш на никой друг“, допълни бившият бранител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.