„Сектор Г“: Време е в игра за ЦСКА да влезе най-ценният играч – дванайстият!

Феновете на ЦСКА започнаха дарителска кампания за хореография, с която искат да подкрепят любимия си тим в някой от следващите мачове. На страницата на „Единен Сектор Г“ днес бе публикувана сметка с крайна цел 19 000 лв.

„Армейци, предстои ни историческа битка, която трябва да спечелим заедно. Момчетата на терена се намират в труден период и е време в игра да влезе най-ценният играч – 12-ият! Това сме ние!“, гласи публикацията.

От нея обаче не става ясно за кой мач точно се събират средствата, но по всяка вероятност става дума за финала за Купата на България срещу Левски, който ще се проведе на 11 май на националния стадион „Васил Левски“.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwearecskaultra%2Fposts%2F1142477106602474&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”738″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.