Ливърпул потвърди голямата новина за Клоп и екипа му

Английският Ливърпул обяви официално, че треньорът Юрген Клоп е подписал нов двегодишен договор, с които удължава настоящия си контракт с клуба. Сделката обвързва германския специалист с мърсисайдци до 2026-а, а по-рано за нея писа авторитетното издание The Athletic, което на практика първо оповести новината.

Помощниците на Клоп – Пеп Линдерс и Петер Кравиц също преподписаха договорите си с Ливърпул.

„Бих могъл да използвам много думи, за да опиша как се чувствам – доволен, благословен, привилегирован и развълнуван. Има толкова много неща, които да обичаш на това място. Знаех го и преди да дойда, а сега го знам още по-добре. Както във всяка връзка, двете страни трябва да си подхождат. Зададох си въпроса дали е правилно да остана още и заедно с помощниците ми стигнахме до заключението, че отговорът е – да“, коментира Юрген Клоп пред клубния сайт.

„От самото начало на моя престой собствениците са отдадени на клуба и това показва тяхното отношение към бъдещето му. Смятам, че работим в клуба, който се движи в правилната посока. Имаме ясна идея какво искаме и как да опитаме да го постигнем. Това винаги е добра начална позиция“, каза още Клоп.

„Когато се появи възможността да преподпиша договора си, се запитах дали имам енергията и мотивацията да дам всичко, което това изключително място изисква от мениджъра си. Отговорът е много просто и той е, че съм влюбен в това място и се чувствам добре“, добави германският треньор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.