Фюри категоричен: Приключих! Защо да продължавам?

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс – Тайсън Фюри, потвърди, че слага край на кариерата си.

“Казвам ви истината, само истината и нищо друго освен истината – приключих. Както е казал великият римски лидер – винаги ще има с кого да се биеш. Кога е достатъчно? Щастлив съм, здрав съм, все още съм с акъла си, все още мога да говоря. Имам красива жена, шест деца, имам безброй пояси, много пари, успехи, слава, популярност – защо да продължавам? Боксът е много опасен спорт. Може да те свалят с един удар, както видяхме в събота, един нещастен удар и може повече да не се изправиш”, каза Циганския крал.

“Приключвам, докато съм на върха. Ще бъде едва вторият боксьор в историята на тежка категория, който приключва като непобеден световен шампион. Много съм щастлив от това, което постигнах. Не си заслужава. Имам да отглеждам четири малки деца и две по-големи. От десет години обикалям света, за да се боксирам. Кога ще отделя време да бъда баща, съпруг, брат, син? Имам нужда от време за себе си. Дадох всичко от себе си, в бокса съм от 20 години, 14 в професионалния”, заяви още Фюри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.