Ако Левски се класира за евротурнирите, Филип Кръстев ще напусне отбора

Филип Кръстев бързо се превърна в една от звездите в настоящия състав на Левски, но вероятността той да остане в отбора и през следващия сезон изглежда прекалено малка. Причината е, че заплатата му може да натежи сериозно върху бюджета на „сините“.

Родният таблоид „Мач Телеграф“ твърди, че в договора на офанзивния полузащитник е заложена клауза, според която той ще получи сериозно увеличение, ако играе в европейските клубни турнири.

Кръстев е собственост на белгийския Ломел, като към момента играе под наем на „Герена“. Любопитното е, че възнаграждението му идва изцяло от собствения му клуб, а това е още една причина, за да се смята, че от сезон 2022/23 той няма да носи синята фланелка, защото от собствения му клуб трудно биха се съгласили да го издържат още 12 месеца, докато други берат плодовете от труда му.

20-годишният Филип Кръстев по всяка вероятност ще повиши още стойността си, ако попадне в селекцията и на Ясен Петров за предстоящите мачове на България в Лигата на нациите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.