Треньорът по карате на Бойко Борисов и Алексей Петров отново проговори за миналото

Някогашният треньор по карате на Бойко Борисов и Алексей Петров – Цончо Колев, е бил принуден да бяга от България заради натиск от подземния свят. Това сподели самият той във втората част от интервюто за youtube канала „Спортната джунгла“.

„91-а година започнаха да ме атакуват. Тогава СИК и ВИС бяха на много високо ниво. Бухалките бяха по улиците – припомни Цончо Колев. – Разбиха веднъж офиса ми. Изкараха ми голямата каса. Намериха я на Витоша разбита до някакъв манастир. След 15-20 дни разбиха апартамента. Трябваше да избирам. Или да остана и да се бия с тези, които са ме атакували – това щеше да е неравна битка, второто беше да се съглася с тях. Те искаха да вземат част.“

Какво е избрал Цончо Колев – Парите или Живота? Как са протичали тренировките с Алексей Петров и Бойко Борисов? Какво се случи зад кулисите на Биг Брадър и как победата беше отмъкната от Цончо Колев и неговата съпруга?

Всичко това в цялото интервю за youtube канала Спортната джунгла.

ВИДЕО:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.