Промоутърът на Фюри за амбициите за реванш на Уайт: И аз исках среща с Джулия Робъртс, но не би

Тайсън Фюри нокаутира поредния си голям опонент в лицето на Дилиан Уайт през изминалия уикенд, но скоро след мача противникът му протестира за бутане при решителния ъпъркът, като настоя за реванш. Промоутърът на „Циганския крал“ – Франк Уорън, побърза да охлади амбициите на „Събирача на трупове“ в шеговит тон.

„Уайт иска реванш? На младини и аз исках среща с Джулия Робъртс, но тя така и не се състоя“, каза боксовият мениджър пред ESPN.

Фюри междувременно обяви, че се оттегля от бокса, както многократно е правел в миналото, но в същото време заговори за „исторически двубой“ срещу Франсис Нгану. Очаква се двамата да се боксират в началото на 2023 г., за да направят пряко съревнование между шампионите в тежка категория на WBC и UFC.

Съпругата на Тайсън – Парис Фюри, пък обяви, че той ще се бие отново, ако получи предложение за обединяване на всички шампионски пояси в дивизията. Това означава, че веднага след реванша между Олександър Усик и Антъни Джошуа можем да очакваме новини в тази посока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.