Националният селекционер вече е свил максимално групата от играчи, с които смята да работи

Остава около месец до началото на Лигата на нациите, където България ще мери сили срещу отборите на Северна Македония, Грузия и Гибралтар в третото ниво на турнира, а националният селекционер – Ясен Петров, вече има ясна група от играчи, на които би разчитал за предстоящия квалификационен цикъл за Европейското първенство.

„Обща взето знам на кого мога да разчитам аз като селекционер и ние като екип. Свили сме максимално общия брой на футболистите, но това не означава, че няма да има и нови имена. В крайна сметка някои показват много добри игри и няма начин да не искаме да ги повикаме. Вадят ни окото, това е цялата история“, каза той в интервю за Gong.

Петров заяви, че възнамерява да настрои тима си за успех във всеки един мач, а конкретно срещу македонците не би искал да политизира спортното съперничество с оглед разразилия се пореден конфликт по оста София-Скопие и членството на съседите ни в Европейския съюз.

България ще домакинства на Северна Македония на 2 юни, а три дни по-късно приема и Грузия. Очаква се срещите да се проведат в Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.